реклама

реклама

Відпрацювання Канівського району здійснювали співробітники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху Главка поліції Черкаської області.

Під час відпрацювання поліцейські виявили п’ятьох водіїв, які керували автомобілями в станів алкогольного сп’яніння. Відносно вказаних водіїв складено адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння) та три адміністративні матеріали за статтею 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка немає відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).

Також в місті Канів, за порушення Правил дорожнього руху було зупинено автомобіль «OPEL VECTRA». За кермом автомобіля перебував 29 річний місцевий житель. Пред’явити свідоцтво про реєстрацію та посвідчення водій відмовився, оскільки не мав при собі даних документів. При звірці ідентифікаційних номерів вузлів та агрегатів з даними інформаційно-пошукової системи поліції було встановлено, що номер кузова не співпадає з базою даних та автомобіль перебуває на території України з порушенням митного законодавства. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу для складання відповідних процесуальних матеріалів. По вказаному факту триває перевірка. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Про це йдеться на офіційному сайті Главку Нацполіції Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100