реклама

реклама

Офіс Черкаського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» відкрився сьогодні у Черкасах. Його створили за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», передає Черкаси.city.

- Перед центром стоїть ряд завдань щодо сприяння розвитку, зміцнення місцевого самоврядування та втілення реформи щодо децентралізації, яку, виходячи із європейського досвіду, ми вважаємо дуже потрібною. А також Регіональний Центр є головним експертним комунікатором для підтримки реформи місцевого самоврядування. З цією метою він тісно співпрацюватиме з Мінрегіоном та органами місцевої та обласної влади, – зазначив керівник відділу управління Програмою «U-LEAD з Європою» Віктор Ветцель.

Уже близько року на Черкащині працює Програма «U-LEAD з Європою», яка сприяє утворенню нових територіальних громад та допомагає вже створеним стати успішними. Програму спільно фінансують Європейський Союз та країни-члени, а саме – Данія, Естонія, Німеччина, Польща та Швеція. Її діяльність розраховано на чотири роки із 2016 по 2020 роки. А загальний бюджет складає 102 мільйони євро.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 рандеву 24.05.2017 10:50
викинуті на вітер кошти!!! Величезні!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100