реклама

реклама

Державна виконавча служба у Черкаській області через СЕТАМ безкоштовно віддає автомобіль Volkswagen Passat.

Ярослав Фатенко облрада

Про це під час засідання регіональної асоціації районних рад повідомив заступник начальника головного територіального управління юстиції, начальник Управління ДВС  у Черкаській області Ярослав Фатенко.

Як його отримати:

Зареєструватись на сайті СЕТАМу, знайти необхідну річ у розділі «Безоплатна передача», приїхати у Державну виконавчу службу написати заяву, аргументувати у ній, чому саме ви маєте отримати автомобіль. За можливості взяти участь у роботі комісії, яка приймає рішення про передачу.

- До нас нещодавно приїжджали одесити із військової частини. Вони дізналися про те, що ми передаємо безоплатно автівку. Звісно я з повагою ставлюсь до цієї області, але засмучує те, що немає зацікавлених представників із Черкащини. Невже вам не потрібні ті речі, які ми віддаємо? Нещодавно ми передали лікарні медичний прилад і вони були дуже задоволені, вони не знали, що є така можливість, - говорить Фатенко.

Він закликав бути ініціативними представників органів місцевого самоврядування, брати участь у торгах, реалізовувати непотрібні речі через СЕТАМ та претендувати на безоплатні речі.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Бонд 25.05.2017 11:39
Так є обмежене коло субєктів які мають право отримати безкоштовно той автомобіль.

І якщо він не розмитнений, то спочатку треба буде ромитнити...а це ой як не дешево... Ото тільки АТОшніки без розмитнення у фронтовій зоні і зможуть ним користуватись...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100