реклама

реклама

Генпрокурор назвав рішення нардена прикладом очищення Верховної Ради

Народний депутат групи "Відродження" Геннадій Бобов висловив готовність сплатити до бюджету 1 млн доларів несплачених податків. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко під час звіту у Верховній Раді, передає кореспондент РБК-Україна.

"Тільки що мені повідомили, що народний депутат Бобов згоден з цим повідомленням і готовий оплатити до держскарбниці понад 1 млн доларів несплачених податків і я вважаю, це прекрасний приклад очищення Верховної Ради", - сказав Луценко.

Пізніше це підтвердив сам Бобов. "Дійсно, я, як законослухняний громадянин України, прийняв вимогу представників держави заплатити 28 млн грн до державного бюджету України в якості нарахувань за податковими зобов'язаннями", - написав нардеп у своєму Facebook.

При цьому Бобов зазначив, що це не означає його згоди із звинуваченнями. Нардеп залишає за собою право звернутися в суд для отримання остаточного рішення.

Нагадаємо, 19 травня повідомлялося, що ГПУ підготувала подання про зняття недоторканності з трьох нардепів. Депутатську недоторканність можуть зняти з Бобова, Дейдея та Лозового. Генпрокуратура підготувала подання після перевірки електронних декларацій нардепів. "В ході спільної перевірки поданих електронних декларацій ГПУ, САП та НАБУ до Верховної Ради України підготовлені подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова (ст. 212, 366 прим. 1 КК України), Євгена Дейдея (ст. 368 прим. 2 КК України) та Андрія Лозового ( ст. 212, 368 прим 2 КК України)", - відзначив Луценко
Генпрокурор назвав рішення нардена прикладом очищення Верховної Ради Народний депутат групи "Відродження" Геннадій Бобов висловив готовність сплатити до бюджету 1 млн доларів несплачених податків. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко під час звіту у Верховній Раді, передає кореспондент РБК-Україна. "Тільки що мені повідомили, що народний депутат Бобов згоден з цим повідомленням і готовий оплатити до держскарбниці понад 1 млн доларів несплачених податків і я вважаю, це прекрасний приклад очищення Верховної Ради", - сказав Луценко. Пізніше це підтвердив сам Бобов. "Дійсно, я, як законослухняний громадянин України, прийняв вимогу представників держави заплатити 28 млн грн до державного бюджету України в якості нарахувань за податковими зобов'язаннями", - написав нардеп у своєму Facebook. При цьому Бобов зазначив, що це не означає його згоди із звинуваченнями. Нардеп залишає за собою право звернутися в суд для отримання остаточного рішення. Нагадаємо, 19 травня повідомлялося, що ГПУ підготувала подання про зняття недоторканності з трьох нардепів. Депутатську недоторканність можуть зняти з Бобова, Дейдея та Лозового. Генпрокуратура підготувала подання після перевірки електронних декларацій нардепів. "В ході спільної перевірки поданих електронних декларацій ГПУ, САП та НАБУ до Верховної Ради України підготовлені подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова (ст. 212, 366 прим. 1 КК України), Євгена Дейдея (ст. 368 прим. 2 КК України) та Андрія Лозового ( ст. 212, 368 прим 2 КК України)", - відзначив Луценко.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/nardep-bobov-soglasilsya-zaplatit-1-mln-dollarov-1495625201.html

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 навпрошки 25.05.2017 11:05
Коли вийде останній номер "Нової доби"? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Коваль 25.05.2017 09:39
Тю, а Бобов натомість слова Луценка вчора спростовував.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Регіональна Тальнівщина 24.05.2017 23:01
В Героя України відібрали чесно вкрадений в народу мілійон. Але нічого страшного, завтра нардеп його відсудить. Але якщо не відсудить... тоді його віддадуть нардепу його "виборці", ті самі, що колись отримали від нардепа по 200 грн.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 JJ 24.05.2017 21:52
Тобто, народний обранець визнає, що він свідомо ухилявся від сплати податків (а всі ж розуміють, що він ухилився не на 1 млн$, а мінімум на 100 млн), а генпрокурор його за це ще й похвалив, бо той з барського плеча як цуценятам кістку кинув: "Нате вам 1 млн тільки не гавкайте"! Генадій повіджимав заводи, землі, людей невідомо скільки зарив, а ми його в вибираємо в депутати, бо він в школу телевізора купив! Тому не потрібно жалітися на життя, самі заслуговуємо на те що маємо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100