реклама
Sucurity Police

реклама

Золотоноша знову приймає іноземних гостей. Не встигнув приземлитися в Німеччині літак із посадовцями зі Штольберга, що перебували тут в рамках співпраці протягом трьох діб, як до міста вкотре завітали представники іспанської технологічної компанії «Макро Солюшинс», пише «Золотоноша.ck.ua».

Makro-Solyushy-ns-4

Делегація з Барселони на чолі з керівником підприємства Карлесом Куясом продовжує здійснювати кроки в напрямку розгортання своєї діяльності на території лівобережного міста.

Як повідомлялось раніше, виконавчий комітет Золотоніської міської ради та іспанська компанія «Макро Солюшинс» підписали офіційний меморандум щодо майбутньої співпраці на території міста, спрямованої на облаштування, розвиток та запуск проекту технопарку. Одне з ключових завдань – передача інноваційних технологій та інвестування проектів. Виробник LED-світильників один із намірів задекларував раніше – відкриття заводу зі збирання елементів освітлення на базі Індустріального парку, що дозволить здешевити продукцію для українського ринку. Для міста це – кваліфіковані робочі місця, наповнення бюджету та ще більше інвестиційна привабливість. Під час зустрічі 25 квітня задекларували іспанські гості і ще більш цікавіший проект. На території Золотоноші компанія хоче розмістити цілу електростанцію, розмістивши чималу кількість сонячних панелей.

У п’ятницю європейські промисловці вже конкретно оглядали запропоновані ділянки під майбутній «сонячний» проект. Серед них – і територія на вулиці Обухова, через яку останнім часом розгорнулось чимало дискусій. Іспанці на місці рахували економічні вигоди, визначали відстань до найближчих ліній електропередач, а також підстанцій. Вдома інвестори мають намір детально вивчити плани територій, а згодом надіслати до Золотоноші своїх інженерів, аби ті в діалозі з фахівцями місцевого РЕМу узгодили подальший напрям руху.

Завітали гості і до очисних споруд, технологічною складовою яких цікавились і раніше. Нині місту вони пропонують допомогу у вигляді деяких цікавих технологічних рішень. Принаймні того дня лунали пропозиції щодо повної ліквідації запахів вхідних стоків, а також налагодження ще більш ефективної системи відтискання мулу. В цілому роботою споруд європейці цілком задоволені і навіть висловили своє здивування на зауваження очільника «Міського Водоканалу» Сергія Кузнєцова щодо певної кількості неприємних запахів. Процес, мовляв, цілком нормальний.

Завершили свої офіційні відвідини іспанці зупинкою на вулиці Шевченка. Від минулого тижня квартал навпроти Торгового центру обладнаний якісними та економічними LED-світильниками, наданими місту промисловцями з «Макро Солюшинс».

Zolotonosha-osvitlennya-vuly-tsya-SHevchenka

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100