реклама

реклама

Черкаським відділом поліції ГУ НП в Черкаській області проводилося досудове слідство у кримінальному провадженні відносно 35-річного гр. С., який намагався вбити свого знайомого.

 

Встановлено, що даний громадянин, перебуваючи в будинку   потерпілого – свого знайомого гр. Г., в ході конфлікту, який виник раптово, під час спільного розпивання спиртних напоїв, наніс 15 ударів ножем в життєво важливі органи останньому. Після цього С. з місця вчинення кримінального правопорушення зник, але злочин не було доведено до кінця, з причин, що не залежали від його волі, оскільки потерпілого було доставлено до лікарні та надано необхідну медичну допомогу.

За вказаним фактом чоловіку було повідомлено про підозру.

Тривалий час підозрюваний переховувався від слідства, однак завдяки скоординованій діяльності органу розслідування та Черкаської місцевої прокуратури підозрюваного знайдено та взято під варту.

Наразі досудове слідство у кримінальному провадженні закінчено та скеровано до суду обвинувальний акт за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України – закінчений замах на умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Про це інформує прес-служба черкаської місцевої прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100