реклама

реклама

У Черкасах досі не підписаний жоден паспорт пляжу. Про це сьогодні на ранковій нараді міського голови повідомив начальник міського відділу ДСНС Андрій Хижняк, передає кореспондент УНН-Центр.

"Стосовно готовності міських комунальних пляжів до початку купального сезону: робота ведеться в правильному напрямі, і такі пляжі, як "Пушкінський", мають бути по всьому узбережжю. Проте є проблема, що жоден паспорт пляжу до цього часу не підписаний, тому не можна сказати, що ми готові до пляжного сезону. Паспортів немає, оскільки рішення виконкому про назви пляжів було скасовано 6 квітня 2017 року. Щодо приватних пляжів: орендатори приватних пляжів не несуть відповідальності за тих, хто там відпочиває, тому можна ставити таблички "Купатися заборонено". Прошу затвердити розпорядження, в якому зазначатимуться назви пляжів та їхні межі, а також висвітлити це на сайті, щоб люди знали, де у нас безпечно відпочивати у місті", — розповів Андрій Хижняк.

Він також додав, що роботи належним чином проводяться лише на пляжі "Пушкінський".

"За іншими двома комунальними пляжами — "Соснівським" та "Смілянським" — ніхто особливо не дивиться. Вони зарозші очеретом", — сказав Андрій Хижняк.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Вася 29.05.2017 20:08
Скільки коштує підписати паспорт?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100