реклама
Sucurity Police

реклама

У четвер, 1 червня, о 16.00 у Будинку культури ім. І.Кулика відбудеться гала-концерт переможців міського конкурсу серед учнів шкіл естетичного виховання "Таланти твої, Черкаси".

image.php

Він започаткований у 1996 році для виявлення й збереження потенціалу обдарованих дітей міста серед учнів шкіл естетичного виховання. Відтоді його проводять щорічно, повідомляють у департаменті освіти та гуманітарної політики.

- У цьому році подані 134 заявки на участь у конкурсі, - розповідає начальник управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Валентина Шепецька. - Серед них за напрямками: фортепіано, скрипка,  баян, акордеон,  флейта, саксофон, сопілка,  гітара,  домра,  вокал,  образотворче мистецтво, акторська майстерність. У більшості номінацій конкурсу діти показали високий професійний рівень підготовки, значне зростання майстерності дітей, які є неодноразовими учасниками цього конкурсу.

Так, за результатами творчого змагання, вихованці, яким були присуджені І, ІІ, ІІІ місця, отримали нагороди - звільнення від оплати за навчання відповідно на 100% за перше місце, на 70% за друге і на 30% за третє. Таке заохочення отримає 31 учасник конкурсу.

Про це інформує прес-служба міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100