реклама

реклама

30 травня, на базі Управління патрульної поліції відбудеться нарада з міськими перевізниками, де обговорять проблемні питання, з якими пасажирам доводиться часто стикатися.

Для цього представники Патрульної поліції Черкас на своїй сторінці у Фейсбуці провели опитування, де кожен бажаючий може залишити своє запитання до перевізників.

«Зараз, ми хочемо почути Вашу думку, що конкретно не влаштовує черкащан в маршрутних автобусах? Або ж, Ви постійно стаєте свідками порушення Правил дорожнього руху водіями громадського транспорту. Можливо у Вас будуть запитання чи побажання перевізникам, а ми їх адресуємо на нараді!», - закликали патрульні.

Серед претензій, які висловили користувачі мережі, зокрема незадовільна поведінка кондукторів, технічний стан автобусів, а також незручність деяких маршрутів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Перша жінка 30.05.2017 16:09
Я ТАК ЗРОЗУМІЛА ЩО ПАСАЖИРКА ЦЕ ЙОГО ЖІНКА МОЛОДА...ДРУГА
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Пасажирка 30.05.2017 15:33
Самий відповідальний і порядний перевізник ПП Копієвський. А ви "До речі" мабуть з району Дахнівський. Довиступалися, що він закрив маршрут № 14. Обідили людину ні за що. То вам хоча б дали марш № 31, а вантажний порт залишився без транспортного сполучення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 До речі... 30.05.2017 11:41
Саме не якісне... погане і просто "паршиве" обслуговування в приватного підлпримця Петра Копієвського
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Мешканка 30.05.2017 11:06
Дуже просимо: Зверніть увагу на перевезення пасажирів з району Вантажний порт-Соснівка! Ми ж теж люди! Як так можно ! Щоб добратися в лікарні і на роботу треба іхати двома автобусами! Ви ж теж будете людьми похилого віку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100