реклама

реклама

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області продовжуються роботи з ліквідації ямковості на дорогах державного значення.

Філії підрядного підприємства ДП «Черкаський облавтодор» продовжують роботи з ліквідації аварійної ямковості. Так, минулого тижня районними філіями ДП «Черкаський облавтодор» було виконано ямковий ремонт на понад 11,2 тисяч кв. м доріг загального користування. Зокрема, на дорогах державного значення ліквідовано понад 9,7 тис. кв. м ямковості, а на дорогах місцевого значення – майже 1,5 тис. кв. м ямковості.

Також минулого тижня було влаштовано понад 2,3 тис. кв. м вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на автодорогах місцевого значення.

Роботи з ремонту дорожнього покриття проводяться з використанням гарячого асфальтобетону та струменевим методом. На дорогах області щодня працює до 34 ремонтних бригад. Підрядні організації використовують сировину семи місцевих асфальтобетонних заводів.

Роботи з ямкового ремонту проводилися у кожному районі Черкащини на всіх автодорогах державного та місцевого значення. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме й надалі.

Разом з ямковим ремонтом також проводяться роботи із планування і благоустрою узбіч автошляхів, приведення в належний стан павільйонів автобусних зупинок та смуги відведення, а також ремонт бар’єрного огородження.

Загалом, цього року на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області було виконано ямковий ремонт на понад 126 тис. кв. м покриття доріг державного та місцевого значення.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до всіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення ремонтних робіт на автошляхах краю. Та закликає водіїв бути пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100