реклама

реклама

Понад 200 веслярів семи команд змагалися за нагороди всеукраїнських змагань з веслування на човнах «Дракон» «Кубок Черкащини» у Черкасах.

information_items_6659

Такі змагання область приймає вперше. Їх прийняла водноспортивна база дитячо-юнацької спортивної школи з веслування міської ради.

Уболівав за спортсменів і керівник департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин. Захід він назвав здійсненням мрії черкаських веслярів. Зокрема, він відзначив високу організацію кубку, високий рівень підготовки команд.

- Я хочу відзначити найголовніше – якщо мріяти і докладати максимум зусиль для досягнення мрії – усе вдається! Добре знайомий з дівчатами та хлопцями, які зовсім недавно створили обласну федерацію з цього виду спорту, які спочатку орендували, а згодом придбали свого човна-дракона, сформували команду, яка попри перші поразки й «вимучені» перемоги стала серйозним конкурентом киянам, колективам з Горішніх Плавнів, Львова, Полтави, Дніпра і Житомира, - написав він на своій сторінці у мережі Фейсбук. - Сьогодні ж наша команда впевнено перемогла на змаганнях у Черкасах. Я щиро радію і пишаюся нашими спортсменами.

Нагадаємо, черкасці вибороли три перших місця у змішаному та відкритих класах.

Про це інформують в Департаменті освіти і гуманітарної політики Черкаської міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100