реклама

реклама

З 1 серпня в Білозірській ОТГ чекають трьох лікарів з Кіровоградської, Полтавської і Луганської областей. Щоправда останній нині навчається в Харкові, звідки і прибуде до Білозіря. Про це повідомив голова Білозірської ОТГ Володимир Міцук черкаським журналістам у рамках прес-туру, що реалізований Асоціацією міст України.

IMG_0357

Квартири облаштували на базі колишньої Білозірської ЗОШ І-ІІ ступенів. На ремонтні роботи витратили майже 1,7 мільйона гривень – кошти субвенції.

– Три роки платитимемо за електроенергію, теплопостачання, воду. Зарплата становитиме в межах 10 тисяч, у залежності від кількості пацієнтів. Вмебльовувати житло родини лікарів будуть за свої кошти, – зазначив Володимир Міцук. – Зараз переводимо будівлю в комунальну власність.

В ОТГ планують також ввести в мед закладі посаду лаборанта, а також придбати для лікарів кардіографи.

Міцук каже, що подавали також проект по придбанню авто для лікарів, але поки цей проект не пройшов.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 інтерн - 1989 року 30.05.2017 23:10
Нам таке і не снилось. Молодці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Валентин 30.05.2017 14:48
2роки закривають медсанчасть в Смілі.але чому бьють горшки про це.в Смілі то залишається рай і міськ лікарня.цього достатньо.правильно, відомчі треба ліквідувати і Феофанію, навіть МВС в Черкасах.(як в Європі і Канаді,від поліцейського до Ангели Меркель лікуються в одній міськлікарні) а зекономлені мілярди дати на субсидію на медикаменти.а не 500млн грн при покупці на 40млрд грн медикаментів через аптеки.тобто 1% компенсують.а в2рази вони подорожчали після девальвації,що зробило лікування для мільйонів недоступним.в Борисполі при 60тис населення в місті +район і хватає 1райлікарні.навіть міської немає.а лікарів розберуть як гарячі пиріжки.в районах селаї їх дефіцит.тільки соцжитло давайте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 БУ..га-га-га 30.05.2017 13:38
Молодці,класне житло вийшло.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100