реклама

реклама

Нині в Білозірській ОТГ, куди входить смт Ірдинь та селище Баси, міркують над розвитком туристичної галузі. Про це повідомив голова Білозірської ОТГ Володимир Міцук черкаським журналістам у рамках прес-туру, що реалізований Асоціацією міст України. Щоправда, усіх планів Міцук не розкриває, бо бідкається, що як тільки десь озвучує нові ідеї, одразу інші перехоплюють.

IMG_0350

Але коротко про плани щодо розвитку туризму висловився. Зокрема, мова йде про освоєння біля Ірдиня водойм, де можна плавати на байдарках.

– Там можна прокласти маршрут поміж островами. Там дуже гарна місцина. І ми про це вже думали. Нещодавно молодь здійснила мандрівку на байдарках, виставила це в соцмережі. Проте водойми належіть державі, а не громаді, тому як бути ще не знаємо. Інше питання – прокладання туристичних маршрутів через ліс між Білозірям і Ірдинем. Ми думали про вело маршрути. Та поляки пропонували навіть маршрути на конях. Та це ще треба розглядати, – зазначив Володимир Міцук.

IMG_0355

Також на базі Ірдинської школи вже наступного року хочуть зробити базу відпочинку на літній період, щоб там приймати дітей Черкаського району.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Вася 31.05.2017 04:32
Володя, вже і так всі знають, що в селищі Баси планують зробити вело- коне-маршрут. Унікальний проект - кіньми тягнути лісаппети з туристами, а коей тягнути лебідками по спеціальним лежньовкам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100