реклама
Sucurity Police

реклама

Володимир Арсеменко восени минулого року звернувся до Кам’янського районного центру зайнятості після демобілізації з військової служби в зоні проведення антитерористичної операції. Дізнавшись про можливість започаткування власної справи за сприянням служби зайнятості шляхом надання одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, вирішив спробувати, повідомили «Прочерку» в Кам’янському РЦЗ.

Фото

Ще до проходження військової служби чоловік працював охоронником, слюсарем та бетонярем, в АТО був стрільцем, але завжди мріяв реалізувати себе в сфері торгівлі.

Безробітний відвідав семінари з підприємницької діяльності, на яких дізнався про стан ринку праці та перспективи розвитку підприємництва в регіоні, пройшов профдіагностичне тестування з метою з’ясування наявності схильностей до здійснення підприємницької діяльності.

Підприємницька діяльність безперечно потребує нових знань, тому Володимир залюбки погодився на пропозицію фахівців центру зайнятості пройти навчання на курсах за напрямком «Підприємець-початківець». Вже невдовзі чоловік захистив власний бізнес-план на тему «Магазин продуктів харчування» на засіданні комісії з питань одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

«Бажання працювати на себе в мене було давно, але весь час острах перед невідомим мене стримував, особливо хвилювало питання чи вистачить коштів розпочати вдалий старт у бізнесі. Тепер коли я дізнався про матеріальну підтримку від служби зайнятості для започаткування власної справи, в мене з’явився стимул і рішучість до подальших кроків. Свою бізнес-ідею вже розпочав реалізовувати – відкрив власний магазин. Навчання на курсах цільового призначення від служби зайнятості допомогло мені освоїти необхідну нормативну базу та озброїтися новими знаннями», - ділиться враженнями молодий підприємець.

На цей час Володимир зареєстрував підприємницьку діяльність, відкрив магазин продуктів харчування, формує склад працівників та клієнтів. За його словами саме віра в себе, системна праця, постійний особистісний та професійний саморозвиток, підтримка родини і є складовими його успішного початку бізнес-кар’єри. Сьогодні в нього є велике бажання працювати та рухатися вперед з метою досягнення високих результатів.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100