реклама

реклама

Черкаська обласна організація Національної спілки журналістів України запрошує на заходи з нагоди професійного свята – Дня журналіста.

1492604406

1 червня, четвер, 10.00 Галерея мистецтв (вул. Хрещатик, 251) – оголошення переможців обласного конкурсу на присудження журналістської премії «Прометей» в номінаціях «Журналістське розслідування» та «Журналісти про журналістику», вручення дипломів та грошових винагород.
Творча зустріч із фотокореспондентом Ігорем Єфімовим, автором фотовиставки, присвяченої Черкасам, лауреатом премії «Прометей» 2015 року.

О 12.00 у прес-центрі Аграрної партії (Хрещатик-Сіті) – зустріч із українським письменником, публіцистом, фахівцем у сфері впливу засобів масової інформації та військовим експертом Валентином Бадраком.

Валентин Бадрак, наш земляк, уродженець Черкас – автор низки книжок у сфері мотивації, розвитку особистості, відомої серії книжок «Стратегии гениев», «Стратегии выдающихся личностей», творів на військову тематику – «Восточная стратегия» (про діяльність стратегічної агентурної розвідки РФ на території України), «Оружейный бизнес по-украински» та багатьох інших.

Під час зустрічі Валентин Бадрак розповідатиме про висвітлення у ЗМІ військової тематики, психологічні підходи до роботи з ветеранами АТО, вплив медіа на події в Україні, а також презентує нову книжку «Лица цивилизации», що вийшла у видавництвs «Фоліо».

Про це інформують в ЧОО НСЖУ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100