реклама

реклама

Станом на вчора, 31 травня, в усіх поліклініках встановлено систему онлайн-запису на прийом до лікаря, повідомив у «Фейсбуці» директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міськради Олег Стадник.

slider-1-slide-1

«Апробацію провели, насамперед, для працівників департаменту. На наступному тижні плануємо презентаційну конференцію з представниками розробника та представниками ЗМІ. Готуємось відповісти на всі запитання. Всі, кого цікавить, як працює запис на прийом до лікаря, слідкуйте за анонсом цієї події», – написав керівник медичної галузі Черкас.

За словами пана Стадника, завдяки проектові, що фінансується з так званого громадського бюджету міста (який формується не депутатами, а безпосередньо зацікавленими жителями міста), вже незабаром кожен житель Черкас матиме свій «медичний кабінет» в Інтернеті.

Як повідомив директор департаменту, вчора в Черкасах відбулося засідання робочої групи фінансистів обласних центрів за сприяння уряду Норвегії. Заплановано заходи ознайомлення її учасників із результатами виконання громадського бюджету 2016 року – тоді черкащани-учасники голосування підтримали реконструкцію алеї Першої міської лікарні, яка має статус паркової зони. Цього ж року переміг, на думку Олега Стадника, «більш глобальний, більш інноваційний» проект – запис до лікаря через Інтернет.

«На часі подання ідей для громадського бюджету 2018 року. Сподіваюсь на нові ідеї для розвитку медицини міста. Вдалого дня, товариство! Не забувайте про своє здоров’я – це найважливіший скарб, що вам дарований Всевишнім!» – підсумував Олег Михайлович.

Нагадаємо, голосування за громадський бюджет відбувається після збору пропозицій у приміщенні міської ради або на її інтернет-сайті.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-6 #1 Микола 01.06.2017 08:25
Гарна справа! Стадник - молодець!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100