реклама

реклама

У ці хвилини в Придніпровському суді Черкас триває судове засідання з приводу обрання міри запобіжного заходу для пiдозрюваного в організаціï вбивства корсунського журналіста Василя Сергiєнка – Вадима Мельника, повідомляє кореспондент «Прочерку».

Мельник Нагадаємо, Мельника було затримано вдруге вiдразу пiсля того, як Апеляцiйний суд областi прийняв рiшення призначити запобiжний захiд у виглядi домашнього арешту та вiдпустити підозрюваного з-пiд варти. Тодi черкаськi та корсунськi активiсти обурились i заблокували Мельника у залi суду.

Невдовзі Мельнику було винесено нову пiдозру, яку пiзнiше оскаржував адвокат Мельника. Зокрема, захисник наголошував на порушеннi прав його пiдзахисного. Адвокат наголошував, що активiсти погрожували йому та його пiдзахисному, а також жбурляли карамельками. Однак суд вiдхилив скаргу захисника.

Сьогоднi ж активiсти знову прийшли на судовий розгляд та принесли пакет з карамельками та пригостили адвокатiв i суддю.

Нагадаємо, Вадима Мельника було затримано після тривалого розшуку 16 травня. 17 травня Придніпровський районний суд вирішив залишити Вадима Мельника під вартою на 60 днів без права внесення застави. Але вже незабаром стало відомо про те, що підозрюваний подав апеляцію на це рішення. За словами адвоката, із озвучених обвинувачень роль Мельника в цій справі не зрозуміла. Також він наголосив, що свідчення іншого підозрюваного Воронцова також ніяк не свідчать про причетність Мельника до справи. Натомість прокурори наголошують на справедливості рішення суду першої інстанції. 30 травня перед початком засідання Апеляційного суду активісти провели біля його приміщення акцію із закликом не випускати Мельника з-під варти.

Обставини справи про вбивство Василя Сергієнка - в матеріалі Espreso.TV:

 

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 прохожий 01.06.2017 15:20
Невже у бидлоти не вистачило коштів на батончики "ROSHEN"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100