реклама

реклама

Протягом січня-травня цього року до місцевого бюджету черкаськими платниками перераховано 611,8 мільйонів гривень податкових платежів. Темп росту надходжень склав 133,6 відсотків. Таким чином сума податків і зборів, які адмініструє ДПІ у м. Черкасах, перевищила минулорічні надходження територіальної громади майже на 154 мільйони гривень.

383868392

Позитивна тенденція росту бюджетних надходжень ґрунтується на системному надходженні таких бюджетоутворюючих сегментів, як податок на доходи фізичних осіб, який утворює більше половини усіх платежів, - 352 мільйони гривень. Важливими бюджетоформуючими складовими становить єдиний податок, рівень сплати якого досяг 96,5 мільйонів гривень, земельний податок та орендна плата в сумі 71,6 мільйонів гривень та акцизний податок з роздрібного продажу – 26,1 мільйонів гривень.

«Додаткові надходження до місцевого бюджету – це той фінансовий ресурс, який посилить соціальну захищеність громади, це результат активної співпраці з органом місцевого самоврядування, бізнесом та громадськістю. Суттєво впливає на ці процеси робота з детінізації ринку праці, створення конкурентних умов для підприємницької діяльності, удосконалення земельних відносин та наведення порядку у сфері обігу підакцизних товарів», - зазначила заступник начальника Державної податкової інспекції у м. Черкасах Анна Білик.

Державна податкова інспекція у м. Черкасах

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100