реклама

реклама

Обласна влада не допомагає медсанчастині №14 вирішити проблему із заборгованою медикам зарплатою за 5 місяців – у цьому переконаний голова профкому МСЧ №14 Василь Довбня. Про це інформує сайт «Сміла-ua».

– Ми були в обласній адміністрації. Там пішли ще далі. Березань вимагає від нас, щоб ми послали вимогу колективу до міністерства здоров’я, щоб нас ліквідували. Але ми не хочемо бути самогубцями! Ми надіємося, що ми все ж таки потрібні й людям, і державі… – зазначив пан Василь під час нещодавньої акції протесту медиків.

Той факт, що не вдалося досягти компромісу між владою та колективом МСЧ №14, визнає і заступник голови облдержадміністрації Ярослав Березань.

«У простих працівників просто немає комплексного бачення ситуації. Більшою мірою відповідальність за це покладаю саме на керівництво МСЧ-14. За не повне або взагалі відсутнє інформування своїх працівників, маніпулювання їхньою думкою. Адже керівництво знало, що МСЧ не включать до системи медичних закладів міста ще наприкінці 2015 року. Минулий рік був для закладу вирішальним. У цей час варто було вживати активних дій, надавати пропозиції з реорганізації закладу задля його подальшої роботи у складі Смілянського госпітального округу. Та цього не сталося. З огляду на таку бездіяльність у мене виникають питання до компетентності головного лікаря як керівника ДЕРЖАВНОГО закладу…» – написав на своїй сторінці у Фейсбуці пан Березань.

Він із жалем констатує, що всі пропозиції щодо вирішення проблеми із виплатою зарплати не знаходять розуміння й відгуку з боку адміністрації медсанчастини.

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Міністр біз пархвеля 04.06.2017 19:42
Цитую Пенсіонер:
Беріть приклад з енергетиків,які виборюють свої права на отримання зарплати під мінюстом.



Та не потрібні Смілі 4 лікарні. Це коневі зрозуміло. Залізнична лікарня є, а вже й депо такого як було, немає. МСЧ 14 є, а заводу РПЗ, де вона була, немає. Не треба райцентру 4 лікарні. лікарі не морочте голову і шукайте роботу поки не пізно. Хоч у Черкасах - наприклад. Чи ви вважаєте що обласний бюджет має тримати у Смілі 4 лікарні, а в Золотоноші чи Каневі по одній. Не буде цього.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 депутат 04.06.2017 15:27
Це такі як Березань знають чого вони пруться у владу, а для простих людей потрібна робота і зарплата, якщо Логвіненко знає як вийти із ситуації, допоможіть людям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 |Логвіненко 04.06.2017 12:34
Так,дійсно Уу простих працівників просто немає комплексного бачення ситуації. Більшою мірою відповідальніст ь за це покладаю саме на керівництво МСЧ-14. За не повне або взагалі відсутнє інформування своїх працівників, маніпулювання їхньою думкою. Адже керівництво знало, що МСЧ не включать до системи медичних закладів міста ще наприкінці 2015 року. Та цього не сталося. З огляду на таку бездіяльність у мене виникають питання до компетентності головного лікаря як керівника ДЕРЖАВНОГО закладу…Про що каазати, якщо за 2 роки колектив МЧ 14 навіть не сапромігмся вступити в колективний трудоавий спір і не став вирішувати савої питання згідно законодавства України....Хіба вирішують питання "махновщиноЮ" , як це робить т.в.о головного лікаря....Поки колектив не вмступить в колективний трудовий спір нічого не буде, вони навіть страйкують не законно, при цьому порушуючи закони Украни...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Пенсіонер 03.06.2017 07:01
Беріть приклад з енергетиків,які виборюють свої права на отримання зарплати під мінюстом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 гонта 02.06.2017 21:31
здобули?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100