реклама

реклама

Черкаські патрульні зупинили порушника, який їхав на червоний сигнал світлофору та мав ознаки наркотичного сп`яніння. Про це повідомили в Патрульній поліції Черкас.

3 червня, близько 13-ї години, патрульні поліцейські помітили автомобіль ВАЗ-21093, який на вулиці Смілянській звернув ліворуч на червоний сигнал світлофору. Транспортний засіб одразу зупинили.

Спілкуючись з інспекторами, водій помітно нервував та під час перевірки документів, надав водійське посвідчення іншої особи, дані якої не зміг назвати поліцейським.
Це викликало певні підозри, тоді кермувальника та пасажира попросили вийти з автомобіля для проведення поверхневої перевірки.

На запитання чи є при собі заборонені речі, водій відповів, що немає. Втім, у нього в кишені виявили ніж, а в паховій зоні невідомий предмет.

Коли ж особа потягнулася рукою під сорочку, патрульний помітив рукоятку, схожу від пістолету.

Шляхом залому руки до чоловіка одразу застосували спецзасіб - кайданки. На місце події викликали слідчих, які вилучили предмет, що схожий на зброю. Після огляду, експерти повідомили, що то був пістолет-револьвер типу "флобер", який не є вогнепальною зброєю.
В ході встановлення особистих даних, з`ясувалось, що даний громадянин не має водійського посвідчення, до того ж, він мав явні ознаки наркотичного сп`яніння. Водієві запропонували пройти освідування в наркодиспансері на що той, у присутності двох свідків, категорично відмовився.

На 29-річного черкащанина патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП та винесли постанови за ч.2 ст.122 та ч.2 ст.126 КУпАП.

Автомобіль передали власнику, який дав покататись своєму товаришу.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Регіональна Тальнівщина 05.06.2017 11:38
Злочинно!!! порушують традиційні права національних менших. Терміново виписати з Умані борця за релігійну, гендерну і тендерну справедливість, а то поліцаї тут розпоясалися. В СРСР такого не було... 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100