реклама

реклама

Депутат міськради Іван Косенко просить відсторонити трьох суддів апеляційного суду Черкаської області, які, на його думку, прийняли неправомірне рішення і фактично відпустили на волю підозрюваного у організації вбивства корсунського журналіста Василя Сергієнка Вадима Мельника. Про це інформує «Вичерпно».

Фото Яни Бондаренко

Фото Яни Бондаренко

Мова йде про колегію суддів — Соломко, Поєдинка та Ятченко.

Фото Яни Бондаренко

Фото Яни Бондаренко

Депутат на сьогоднішні сесії Черкаської міської ради звернувся до вищих органів судової влади відсторонити цих трьох суддів. Це з огляду на те, що сьогодні у апеляційному суді знову має відбутися розгляд повторної апеляції захисту Мельника про нібито його неправомірне затримання і тримання під вартою.

Депутати підтримали цей запит колеги.

Нагадаємо, Вадима Мельника було затримано після тривалого розшуку 16 травня. 17 травня Придніпровський районний суд вирішив залишити Вадима Мельника під вартою на 60 днів без права внесення застави. Але вже незабаром стало відомо про те, що підозрюваний подав апеляцію на це рішення. За словами адвоката, із озвучених обвинувачень роль Мельника в цій справі не зрозуміла. Також він наголосив, що свідчення іншого підозрюваного Воронцова також ніяк не свідчать про причетність Мельника до справи. Натомість прокурори наголошують на справедливості рішення суду першої інстанції. 30 травня перед початком засідання Апеляційного суду активісти провели біля його приміщення акцію із закликом не випускати Мельника з-під варти.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 прохожий 07.06.2017 12:36
Краще б займався справами міста, а не тохмачив свою голову куди вона не влазить! А ще краще склади мандат та іди разом із сволонтерами кричи під своїми вікнами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Незаангажований погляд 07.06.2017 12:17
Ох і фізіономії у цих "суддів"! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100