реклама

реклама

Фізкультура і спорт у житті уманчан займають серйозне і відчутне місце, це справді сила і здоров’я українців. Сьогодні у статті мова піде про бодібілдера, для якого спорт має особливе значення та є пріоритетним у житті.

Бодібілдинг – той вид спорту, навколо якого існує багато міфів і стереотипів. На перший погляд, цей вид спорту видається різновидом активного відпочинку, проте, насправді це не так. Нарощування маси м’язів і формування красивого тіла – це досить важка праця, з якою якнайкраще справляється уманчанин – Євген Жуковський.

Йому 24 роки і зараз він готується до одного з найпрестижніших турнірів світу, а саме Olympia Amateur (Любительська Олімпія), який буде проходити в Іспанії з 9 по 11 червня.

Спортсмен розповів сайту міста Умань про свій настрій та підготовку до турніру.

– Настрій бойовий,давно мріяв прийняти участь у такому турнірі. Це моя маленька мрія,і от я на порозі її звершення,тому емоції не передати словами,саме це дає мені наснагу у цей період. Оцінювати шанси важко,тому що тут їх оцінити можна лише на сцені в день змагань,та і міжнародний рівень відрізняється від національного,тому обійдемося без прогнозів,все покаже сцена. Роблю все можливе аби виглядати конкурентоспроможним,а там уже побачимо.

Які особливості підготовки до турніру?

Перш за все це дієта і важкі тренування. Звісно, важливо оцінювати все в реальному часі, аналізувати свій організм, а іноді з ним хитрувати. Тренуюсь зараз два рази на день, вживаю білкові продукти та овочі, вуглеводів – мінімум.

Це останні змагання в цьому році чи маєш ще якісь плани?

Певно що в цьому році це останні змагання, далі планую перейти в іншу категорію, тому треба відпочити і добряче попрацювати над собою.Бачу багато моментів котрі хотів би в собі змінити, а на це потрібен час. Цей спорт для терплячих, не все одразу. Тому зараз налаштування виключно на важку працю і результат, – говорить спортсмен.

Нагадаємо, Євген Жуковський є Абсолютним Чемпіоном України по класичному бодібілдингу серед юніорів 2015 року, Абсолютним Чемпіоном Черкаської області по бодібілдингу 2015-2017 років.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100