реклама

реклама

Районними філіями ДП «Черкаський облавтодор» 6 червня в області було виконано ямковий ремонт на 2,3 тис. кв. м доріг загального користування державного та місцевого значення та було влаштовано понад 900 кв. м вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на автодорогах державного та місцевого значення. Про це інформують в Службі автомобільних доріг області.

На дорогах Черкащини щодня працює до 30 ремонтних бригад. Підрядні організації використовують сировину семи місцевих асфальтобетонних заводів. Роботи з ремонту дорожнього покриття проводяться з використанням гарячого асфальтобетону та струменевим методом. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме й надалі за сприятливих погодних умов.

Роботи з ямкового ремонту проводилися практично у кожному районі Черкащини на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук, Р-19 Фастів-Митниця-Обухів-Ржищів-Канів, Т-24-03 Орадівка-Христинівка-Жашків-Корсунь-Шевченківський-Мошни, Т-24-17 /Н-08/-Чорнобай-Христителеве-Оржиця-Лубни та на шести дорогах місцевого значення у Драбівському, Золотоніському, Канівському, Звенигородському районах.

Разом з ямковим ремонтом також проводяться роботи із планування та благоустрою узбіч автошляхів, приведення в належний стан павільйонів автобусних зупинок та смуги відведення, скошування трави, приведення до належного стану дорожніх знаків, заміна стовпчиків, а також ремонт бар’єрного огородження.

Про це інформують в Черкаській ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100