реклама

реклама

До регламентного комітету надійшов відповідний лист від Генпрокуратури Генеральна прокуратура України (ГПУ) відкликала подання на притягнення депутата Верховної Ради України Геннадія Бобова ("Відродження") до відповідальності.

Про це РБК-Україна повідомив перший заступник голови комітету з питань регламенту та організації роботи ВР Павло Пинзеник.

Він зазначив, що до комітету надійшов відповідний лист від Генпрокуратури. У листі, який скерував до комітету генеральний прокурор Юрій Луценко, вказано, що за наявною інформацією 26 травня нардеп сплатив всю суму заборгованості перед бюджетом, а також штрафних санкцій у розмірі 37 866 045,02 гривень. Зазначається, що дійсність та повнота сплати указаних коштів, а також їх надходження на рахунки Державного казначейства перевіряються.

Підкреслюється, що у зв’язку з цим, а також з тим, що вказана перевірка потребує здійснення додаткових слідчих дій, голова ГПУ відкликав внесене до парламенту подання.

Нагадаємо, раніше керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що Рада повинна розглянути питання зняття недоторканності з народного депутата групи "Відродження" Геннадія Бобова, незважаючи на сплату податків
До регламентного комітету надійшов відповідний лист від Генпрокуратури Генеральна прокуратура України (ГПУ) відкликала подання на притягнення депутата Верховної Ради України Геннадія Бобова ("Відродження") до відповідальності. Про це РБК-Україна повідомив перший заступник голови комітету з питань регламенту та організації роботи ВР Павло Пинзеник. Він зазначив, що до комітету надійшов відповідний лист від Генпрокуратури. У листі, який скерував до комітету генеральний прокурор Юрій Луценко, вказано, що за наявною інформацією 26 травня нардеп сплатив всю суму заборгованості перед бюджетом, а також штрафних санкцій у розмірі 37 866 045,02 гривень. Зазначається, що дійсність та повнота сплати указаних коштів, а також їх надходження на рахунки Державного казначейства перевіряються. Підкреслюється, що у зв’язку з цим, а також з тим, що вказана перевірка потребує здійснення додаткових слідчих дій, голова ГПУ відкликав внесене до парламенту подання. Нагадаємо, раніше керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що Рада повинна розглянути питання зняття недоторканності з народного депутата групи "Відродження" Геннадія Бобова, незважаючи на сплату податків.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/gpu-otozvala-predstavlenie-privlechenie-nardepa-1496843877.html

реклама

Коментарі  

 
+10 #5 Думаю 08.06.2017 19:04
Можливо заказчиком є пан Васецький? Урожай?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Народний суд 08.06.2017 19:00
Цитую язон:
Не, если уплатил долг и штраф - дело закрывать надо, закон требует. А вот когда этого дутапета будут судить, как заказчика убийства Сергиенко7

Який заказчик? Що ви говорити?! Бред!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #3 язон 08.06.2017 15:34
Не, если уплатил долг и штраф - дело закрывать надо, закон требует. А вот когда этого дутапета будут судить, как заказчика убийства Сергиенко7
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Месник 08.06.2017 15:10
А коли ж він сяде за вбивство Василя Сергієнка??? Лівоохоронна система не працює - запрацює народний суд!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 007 08.06.2017 11:47
З таких повідомлень відчувається відраза до роботи прокуратури та її "керовника". Міг би зразу сказати : "Люди добрі, вибачте, але ми все порішали".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100