реклама
Sucurity Police

реклама

Як повідомлялося раніше, для КП «Черкасиводоканал» встановлено нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення та на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньо будинковий систем).

Про це йдеться на сайті КП «Черкасиводоканал».

Відповідні постанови було прийнято 1 червня 2017 року на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Нові тарифи набирають чинності з дня їх опублікування в офіційному друкованому виданні – газеті «Урядовий кур’єр».

Необхідність в нових тарифах виникла в умовах постійного зростання основних складових тарифів. Зокрема, мінімальної заробітної плати, мінімального прожиткового мінімуму, вартості електричної енергії, реагентів, паливно-енергетичних та інших матеріальних ресурсів, що призвело до невідповідності діючих тарифів фактичним витратам підприємства.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Сидоров. 08.06.2017 22:21
Нема проблем, нехай піднімають ціни, хоча би і космічні.Але одночасно на цю ж суму автоматично піднімають у той же місяць і зарплату , Отримуєш , наприклад 3 тис, підняли ціну за воду на 200 гр , електрику на 300 гр, і заплату видали не 3 тис , а 3.5 тис.Це будЕ правильно і гуманно.А якщо ні, то пішли вони під три чорти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 язон 08.06.2017 14:18
Цитую Прохання черкащан:
Раніше біля водоканалу був бювет, де кожний бажаючий мав можливість безкоштовно набрати чистої артезіанської води. Натомість, зараз ділки від водоканалу спритно торгують водою, яка до речі, як і всі надра, належить українському народу і непогано на цьому наживаються.

Вода, конечно, принадлежит народу. А вот обустройство и содержание бювета - городу денег стоит. И мощность той скважины - мизерная, а народ к тому бювету в очередях сутки напролёт с вёдрами стоял - что привело к уменьшению дебета скважины и ухудшению качества воды. Вот на хрена демагогией заниматься? В начале 90-х и проезд в общественном транспорте бесплатный был, и телефоны-автоматы - пока не рухнуло всё ,потому что у государства деньги кончились всё это содержать!... Медицина вон до сих пор бесплатная - иди, полечись! Или детей своих в бесплатную школу отдай!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Прохання черкащан 08.06.2017 13:45
Раніше біля водоканалу був бювет, де кожний бажаючий мав можливість безкоштовно набрати чистої артезіанської води. Натомість, зараз ділки від водоканалу спритно торгують водою, яка до речі, як і всі надра, належить українському народу і непогано на цьому наживаються. Невже міська рада, а точніше міський голова та депутати, не взмозі зробити подарунок черкащанам і відновити роботу бювету. Люди вам будуть дуже вдячні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100