реклама

реклама

Виявлену зброю, як пояснив затриманий, йому передав малознайомий чоловік, який привіз її з зони АТО. Дана інформація перевіряється слідством. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України.

До Черкаського відділення поліції надійшла оперативна інформація про те, що 49-річний житель Черкаського району, який перебуває під слідством, зберігає в своєму будинку зброю.

Для перевірки отриманої інформації оперативники провели санкціонований обшук в його домоволодінні. Під час обшуку в сараї на горищі поліцейські виявили близько 150 патронів до автомату калібру 5,45 мм, дві граната РГД-5, гранату Ф-1, гранату РГН та запалами до них. Вилучені речові докази направлено на експертизу.

В своїх поясненнях господар будинку зазначив, що боєприпаси він отримав від  малознайомого чоловіка, який привіз їх з зоні АТО. Виявлені патрони та гранати в майбутньому планував продати.

За даним фактом Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Про це повідомили в ГУ НП Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100