реклама

реклама

Депутат від ВО «Свобода» Юрій Ботнар сьогодні на сесії Черкаської облради звернувся до депутатів з проханням підтримати його пропозицію і звернутись до Судової палати України, аби ті звільнили трьох суддів Черкаського апеляційного суду.

Мова йде про суддів, котрі розглядали апеляцію захисників Вадима Мельника – підозрюваного у вбивстві корсунського журналіста Василя Сергієнка. Тоді було прийнято рішення обрати запобіжний захід Мельнику у вигляді домашнього арешту з використанням електронного браслету.

За словами Ботнара, такі люди ганьблять інших суддів.

Нагадаємо, раніше із такою ж пропозицією на сесії Черкаської міськради виступав «свободівець» Іван Косенко.

Вадима Мельника було затримано після тривалого розшуку 16 травня. 17 травня Придніпровський районний суд вирішив залишити Вадима Мельника під вартою на 60 днів без права внесення застави. Але вже незабаром стало відомо про те, що підозрюваний подав апеляцію на це рішення. За словами адвоката, із озвучених обвинувачень роль Мельника в цій справі не зрозуміла. Також він наголосив, що свідчення іншого підозрюваного Воронцова також ніяк не свідчать про причетність Мельника до справи. Натомість прокурори наголошують на справедливості рішення суду першої інстанції. 30 травня перед початком засідання Апеляційного суду активісти провели біля його приміщення акцію із закликом не випускати Мельника з-під варти.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 активіст 09.06.2017 19:39
нехай Ботнар навчиться читати та писати, а ще працювати, а не волати. Такі бездарі як він ганьба для України. Тільки і вміє плигати та чуб дибки ставити, за сапу та на город, а не топтатись під судми та прикриватись депутатством, ледар і бездара
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100