реклама

реклама

Ним виявився 16-річний місцевий житель, який мопедом переїхав чоловіка, що лежав на дорозі. Потерпілий від отриманих травм помер. Відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Близько 23 години до чергової частини Христинівського відділення поліції від медпрацівників однієї із лікарень надійшло повідомлення про те, що до них доставлено невідомого чоловіка з тілесними ушкодження. Як з’ясували правоохоронці, чоловіка без свідомості було виявлено на узбіччі дороги. Через три години потерпілий помер в лікарні. Проведеною експертизою було встановлено, що смерть наступила від травм, які були отримані внаслідок ДТП.

Проведеними слідчо-розшуковими заходами були встановлені, що потерпілого, який в стані алкогольного сп’яніння лежав на дорозі, переїхав мопедом 16-річний місцевий житель. У своїх поясненнях молодик зазначає, що не побачив потерпілого та скоїв наїзд, злякавшись, зник з місця пригоди.

За даним фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває слідство.

Про це повідомили в ГУ НП Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Оверко 10.06.2017 23:02
А що п'яний лежав посеред дороги це нормально? Та й взагалі може перед цим його КАМАЗом переїхали, а на пацана все повісили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100