реклама

реклама

Під час відпрацювання інформації оперативники Смілянської поліції затримали 35-ти річного жителя Сміли, який підозрюється у причетності до крадіжки дизельного палива з потягів. Автомобіль та каністри з паливом вилучено. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Під час відпрацювання інформації про крадіжки палива з рухомих складів залізниці оперативники Смілянського відділу поліції виявили невідомого громадянина, який в безпосередній близькості біля залізничної колії завантажував у багажник автомобіля пластикові каністри. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. При огляді місця події та автомобіля поліцейські виявили п’ять двадцятилітрових пластикових каністр із рідиною з характерним запахом дизельного палива, дві з яких стояли біля залізничного полотна, ще три чоловік вже встиг завантажити до автомобіля. Ємності з паливом та автомобіль вилучено.

Наразі слідчими Смілянського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться перевірка на причетність чоловіка до подібних злочинів, та виявлення можливих спільників.

Про це повідомили в ГУ НП Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Кошовий 11.06.2017 11:58
Затримали, точу що не поділився із начальником Смілянського райвідділу поліції
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100