реклама

реклама

Депутат Верховної Ради України із Черкащини Сергій Рудик проаналізував ефективність використання коштів, які він «вибив» у минулому році, і був здивований. Про це він написав у «Фейсбуці».

«Просто зараз із президії Парламенту, перший віце-спікер Ірина Геращенко оголосила мій запит до всіх керівників органів державної влади мого округу та очільників міст Кам’янка і Сміла. Суть питання проста. Ми з командою проаналізували наскільки ж ефективно і, найголовніше, прозоро використовувалися "вибиті" мною кошти з бюджету в минулому році. Був, м’яко кажучи, трішки здивований. Із 163 об’єктів, які, за мого сприяння, ремонтувалися або реконструювалися у 2016 році – тільки по 4-м було проведено тендери через електронну систему закупівель PROZORRO (!?). Про ефективність роботи самої ситсеми можна прочитати у тексті самого запиту, але хотів би вчергове зауважити: організація та проведення процедури публічних закупівель повинна здійснюватися із максимально можливим (як це передбачено законодавсвом) використанням PROZORRO, а об’єкти повинні бути відремонтовані якісно та вчасно!», - написав Рудик.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 смілянин 14.06.2017 10:04
А чому без ПРОЗОРРО? Бо ставили своїх підрядчиків, щоб дати Рудику відкат інакше він не працює і не "вибиває" гроші на округ.

Хочеш грошей? Дай відкат, інакше ніяк.
такі от народні обранці
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Сакура. 10.06.2017 10:17
Мозги бы вам г**дам повышебать,хотя о каких мозгах я говорю,так себе черепная кость,напичканн ая де**мом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Пошливы 09.06.2017 21:42
Вот бы хто проверил на PROZORRO этого самого Рудика...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100