реклама

реклама

Протягом вихідних на території Черкаської області зареєстровано п’ять дорожньо-транспортних пригод, у яких 9 осіб було травмовано, повідомляють у відділі забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП України в Черкаській області.

1-9 09 червня, близько 20.30 год., в селі Богодухівка Чорнобаївського району, на перехресті вулиць Центральна-Петровського, водій автомобіля «ВАЗ-2105», 19-річна місцева жителька скоїла наїзд на 13-річного велосипедиста жителя Чорнобаївського району.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Госпіталізований до Чорнобаївської ЦРЛ.

11 червня, близько 01.30 год., в смт Цибулів Монастирищенського району по вулиці Київській, водій мопеда «Хонда», не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням та впав з мопеда.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій отримав тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми та в безсвідомому стані госпіталізований в Монастирищенську ЦРЛ.

10 червня, близько 22.50 год., в селі Ротмистрівка Смілянського району по вулиці Шевченка, водій автомобіля «Volkswagen Passat», 55-річний житель м. Сміла, не справився з керуванням та скоїв зіткнення з трактором «Klaas Orion 64OC» під керуванням 45-річного місцевого жителя, який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди отримали тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми водій та пасажири автомобіля «Volkswagen Passat» 67-ми та 57-річні жителі м. Сміла. Госпіталізовані в Смілянську міську лікарню.

11 червня, близько 04.55 год., біля села Великий Кут Тальнівського району, водій автомобіля «ВАЗ-2107», 50-річний місцевий житель, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням при здійснюванні маневр та скоїв зіткнення із скутером «YAMAHA MINT», під керуванням 67-річного жителя Тальнівського району.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій скутера отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому правої плечової кістки, закритого перелому верхнього третього правого ребра. Госпіталізований до Тальнівської ЦРЛ.

11 червня, близько 07.30 год., в селі Богодухівка Чорнобаївського району по вулиці Слобожанській, водій автомобіля «CHERY AMULET», 23-річний житель Чорнобаївського району, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя дороги та допустив перекидання.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забою грудної клітини, 23-річний пасажир, житель с. Тарасівка, отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому правої ключиці, черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, закритого перелому щелепи інший 23-річний пасажир житель с. Тарасівка, отримав тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани голови. Госпіталізовані до Чорнобаївської ЦРЛ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100