реклама

реклама

ГайдаFest сколихне Черкаси хвилею сучасного якісного мистецтва й найпопулярнішими активностями сьогодення. На День молоді центральний парк міста – Долина троянд – знову прийматиме дводенний open-air фестиваль і радо зустрічатиме не лише містян, а й туристів з усієї країни й близького зарубіжжя. Вже 24-25 червня відбудеться головна культурна подія літа в Черкасах і ви не можете її проґавити.

Програма заходу передбачає два насичені дні й включає функціонування головної музичної сцени, літературно-гутіркової галявини, нічної акустики, всеукраїнського зльоту автостоперів, ІТ-зони, спортивного містечка, екскурсійних й туристичних активностей, ярмарки їжі та виробів хенд-мейд, зони відпочинку та багато іншого.

афіША11-01

Для черкащан та гостей міста гратимуть найфестивальніші гурти: Bahroma, 5Vymir, Фіолет, Серцевий напад, Fontaliza, Гражданин Топинамбур та інші. Цікавим спілкуванням надихатимуть письменники і лектори: Андрій Білецький, Олександр Ірванець, Дмитро Лазуткін, Віктор Євпак й решта культурних діячів і громадських активістів.

Повправлятись у власних навиках користування ПК й програмуванні, отримати нові знання й закріпити попередньо набуті допоможуть фахівці в ІТ-сфері – лектори провідних компаній, які посідають топові позиції не лише в Черкасах, а й в Україні.

Справжнім видовищем стане турнір з командних боїв, організований «Національним Корпусом», з метою вшанування пам’яті Сергія Амброса.

Для всіх охочих діятиме облаштоване наметове містечко, оселитись в якому зможуть не лише мандрівники і фестивальники, а й містяни.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 123 13.06.2017 13:24
пир во время чумы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 СОЛДАТ 13.06.2017 12:38
Цитую Коментар:
Дивно все це. Держава, ніби-то , веде війну ?! А в цей час тут - гульня не закінчується! Фестивалять і фести валять!

Дійсно - в краіні яка веде війну гульню треба припинити.Війну для початку треба об"явити,потім ввести комендантську годину,потім- тотальну цензуру інтернету, "ватників" які пишуть антиукраінські комменти - виявляти і розстрілювати прямо біля компа.Ви цього хочете? :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Коментар 13.06.2017 11:26
Дивно все це. Держава, ніби-то , веде війну ?! А в цей час тут - гульня не закінчується! Фестивалять і фести валять!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100