реклама

реклама

У Черкаському державному технологічному університеті побувала Фаіма Сісе – мама студентки факультету інформаційних технологій і систем Марі Сісе із столиці африканської країни Гвінеї – Конакрі, повідомляє сайт ЧДТУ.

9edd60a4c27354f22811a6d7f4601e25_XL

Жінка прихала на захист бакалаврської випускної роботи її доньки.

– Нам дуже приємно, що батьки іноземних студентів відвідують університет, подолавши такий довгий шлях, – зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор. – Я можу без сумнівів запевнити батьків, що їх діти в ЧДТУ здобудуть якісну, престижну освіту, яка знадобиться їм в подальшому житті і разом з тим вони знаходяться в надійних руках, і можуть бути за них спокійні. Такі візити є доказом того, що іноземні громадяни можуть бути впевнені в тому, що перебування в Україні є безпечним, і зокрема в такому чудовому місті, як Черкаси.

– Навчально-науковий центр післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки всебічно сприяє тому, щоб іноземні студенти почували себе комфортно в стінах університету та відчували підтримку і турботу, – констатувала директор Навчально-наукового центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ Світлана Лишко. – Мамі була проведена екскурсія по університету, де вона побачила, де навчається та проводить час її донька. Такі зустрічі є важливими в рамках профорієнтаційної роботи серед іноземних студентів та популяризації ЧДТУ за кордоном. Я впевнена, що мама Фатума Сісе отримала позитивні емоції від теплого прийому і перебування в університеті та буде рекомендувати його для навчання.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Маладца! 14.06.2017 16:09
Фото називається "Ректор між двома Сісе" :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Коваль 14.06.2017 14:13
Піар, піар...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100