реклама
Sucurity Police

реклама

На вулиці Юрія Іллєнка (колишня – Горького) біля будинку №11 облаштують новий пішохідний перехід та встановлять необхідні дорожні знаки. Рішення про це більшістю голосів ухвалили сьогодні на засіданні виконавчого комітету, інформує сайт Черкаської міської ради.

image.php Як розповів заступник директора департаменту житлово-комунального комплексу Андрій Наумчук, нанести розмітку на тамтешній дорозі вирішили після звернень громадян. Зокрема, нагадаємо, в січні в мережі зареєстрували відповідну петицію. Її автор наголошував, що в цьому місці (а саме – біля магазину «Буревісник») проїжджу частину щодня перетинає дуже багато дітей та людей похилого віку, оскільки поруч дитячий садок, школа, зупинки громадського транспорту.

«На превеликий жаль, водії прямують уздовж вулиці в обох напрямках, часто порушують швидкісний режим і не надають перевагу пішоходам,які перетинають проїжджу частину», – йшлося в петиції.

І хоча тоді це електронне звернення так і не набрало достатньої кількості голосів, до її автора дослухалися. Згідно з ухваленим рішенням, комунальники упродовж місяця мають облаштувати там пішохідний перехід, нанести розмітку та встановити відповідні дорожні знаки.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100