реклама

реклама

Реалізовуючи повноваження, визначені ст. 23 Закону України „Про прокуратуру”, Черкаською місцевою прокуратурою встановлено, що постановою державного виконавця одного з відділів державної виконавчої служби Черкаського міського управління юстиції 31.01.2014 відкрито виконавче провадження щодо стягнення з фізичної особи-підприємця коштів до місцевого бюджету у сумі 30 тис. грн.

У зв’язку з тривалим невиконанням рішення суду, з метою забезпечення захисту державних інтересів в частині своєчасного та реального виконання судових рішень, Черкаською місцевою прокуратурою вивчено вказане виконавче провадження, за результатами чого 27.03.2017 внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 382 КК України, а саме, умисне невиконання рішення суду.

Після вжиття зазначених заходів реагування, фізичною особою-підприємцем в двомісячний термін виконано рішення суду і сплачено кошти до місцевого бюджету в повному обсязі та, як наслідок, виконавче провадження закрито у зв’язку з повним фактичним виконанням даного рішення.

Про це повідомили в Черкаській місцевій прокуратурі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100