реклама

реклама

Відносини між Канадою та Україною мають довгу історію, розпочинаючись в кінці XIX століття, коли перші українські іммігранти прибули до Канади. З того часу важливість двосторонніх зв’язків зростала, досягнувши кульмінаційної точки в 1991 році, коли Канада стала першою західною державою, яка визнала незалежність України. Про це інформують «Новини Черкас».

Нині Канада незмінно підтримує незалежність України та її інтеграцію в трансатлантичний простір політики, економіки і безпеки. Сьогодні канадсько-українські відносини охоплюють сфери політики, торгівлі, оборони і безпеки, а також галузі технічної допомоги та особисті контакти між людьми.

У рамках реалізації проекту Української Громадської організації Go Global та мовних таборів Go Camp у Маньківку 12 червня до Маньківської ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназії завітав уповноважений посол Канади в Україні Роман Ващук.

У зустрічі взяли участь: заступник голови районної ради Світлана Лещенко, голова РДА Ігор Віштак, начальник відділу освіти РДА Юрій Безверхий, директор закладу – Володимир Дорошенко.

Школярі разом з районними керманичами за щирою українською традицією вручили поважному гостю рушник, вишитий місцевою рукодільницею, та запашний коровай в дарунок і на згадку про Маньківський район.

Заступник голови районної ради Світлана Лещенко вручила букет квітів та висловила вдячність Роману Ващуку за те, що він знайшов час і можливість приділити увагу нашим дітям.

«Літні мовні табори - це дуже гарна форма роботи з дітьми, де є поєднання відпочинку, оздоровлення та невимушеного спілкування. В подібних закладах учні здобувають необхідні мовні навички, удосконалюють свою розмовну іноземну мову. Організовуючи такі мовні табори, навчальні програми з питань лідерства, моротворчих операцій ми і надалі зміцнюємо тісні родинні, соціальні та культурні зв’язки між нашими країнами. Сподіваємося що така дружня співпраця буде тільки зміцнюватися і принесе свої позитивні результати» - зауважила очільниця районної ради.

Під час спілкування з учнями Роман Ващук акцентував дітям, що кожен може досягти своєї мети, якщо зуміє подолати мовний бар’єр. Go Camp – це мовні табори нового покоління, метою яких є вивчення та вдосконалення іноземних мов у невимушеному середовищі – граючись та розважаючись. Основне завдання – показати учням, що вивчення мови – це легко і просто. Юні «іноземці» мали змогу поглибити мовні знання, розкрити свої здібності, слухати захоплюючі і змістовні розповіді про географію та історію, традиції та провінції і територіальний устрій Канади, отримати відповіді на запитання.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Черкащанин 14.06.2017 08:54
Молодці маньківчани!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 toten 14.06.2017 08:23
Фотка напоминает лекцию по строению тигров из "Полосатого рейса".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100