реклама

реклама

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області проведено планову перевірку діяльності сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Чорнобаївської РДА.

Під час перевірки діяльності уповноваженого органу містобудування та архітектури в період 2015-2016 років посадовими особами Управління виявлено низку порушень містобудівного законодавства. Зокрема, недотримання правил Порядку видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки та вимог Порядку надання містобудівних умов та обмежень.

За результатами перевірки прийнято 59 рішень про зупинення та скасування дії будівельних паспортів і містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки. У тому числі, 12 рішень про скасування видачі містобудівних умов та обмежень, 28 рішень про зупинення і 13 про скасування дії будівельних паспортів, 6 рішень про зупинення паспортів прив’язки тимчасових споруд.

Основні порушення – це невідповідність намірів забудови земельної ділянки вимогам містобудівної документації на місцевому рівні, державним будівельним нормам, стандартам і правилам, відсутність детального плану території.

Прес-служба ДАБІ України

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100