реклама

реклама

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом контрабанди та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2  ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, ч. 2 ст 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

У суботу, 10.06.2017, працівниками Управління Служби безпеки України в Черкаській області під процесуальним керівництвом прокуратури Черкаської області, в порядку ст. 208 КПК України затримано 2 зловмисників, які організували та здійснювали збут на території м. Черкаси та м. Київ особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, контрабандно переміщенних через державний кордон України.

Під час обшуків за місцем проживання затриманих правоохоронцями виявлено особливо тяжкі наркотики (кокаїн, героїн, гашиш, метадон),  психотропні речовини та грошові кошти, отримані за їх реалізацію.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин з метою збуту, вчинене повторно).

На цей час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, а також вживаються заходи щодо скерування справи до суду в розумні строки.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Про це повідомили в прокуратурі Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100