реклама

реклама

На сьогоднішній раптовій прес-конференції міський голова Черкас Анатолій Бондаренко таки виправдав тривожні очікування заступника губернатора Костянтина Омаргалієва, який на вчорашній прес-конференції просив не критикувати обласну владу за організацію ремонту мосту через Дніпро.

Бондаренко таки розкритикував тих, хто організував це ремонт, вважаючи, що все відбувається непродумано через суворий пропускний режим через міст.

Нагадаємо, автомобілі простих громадян не пускатимуть через міст на час ремонту, який, за інформацією фахівців, триватиме 4-6 місяців.

За словами Бондаренка, це занадто довго і це порушить права багатьох черкащан, адже комусь треба потрапити на інший берег додому, а комусь на роботу. Він припустив, що потрібні пропуски або навіть платні стоянки біля мосту, щоб покинувши авто, людина могла сісти на дизель і переїхати міст.

– Пропуски на чорному ринку під час минулих ремонтів коштували певні кошти, – зазначив мер, вважаючи, що таки краще зробити стоянки перед мостом.

Деталі згодом…

реклама

Коментарі  

 
+9 #6 федор принципиальный 15.06.2017 15:52
Хватит болтовни и словоблудии,при нимайте меры-мост ночью,утром,ког да удобно ля ремонтников,но для черкащан должен быть открыт или только джипы с крутыми номерами будут рассекать дорогу ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Черкасець. 15.06.2017 14:25
Відчувається в організації виконання робіт почерк Бондаренка. Перед тим як перекривати якусь вулицю,- абсолютно не думати про ремонт дороги по якій планується об'їзд. Та пора ж уже навчитись думати хоча б на один крок в перед.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Громадянка 15.06.2017 14:13
Цитую пана Бондаренко: "Пропуски на чорному ринку під час минулих ремонтів коштували певні кошти, – зазначив мер"

Звідки мер знає - невже сам купував перепустки? :lol:

Але давайте перейдемо від жартів до справи та включимо логіку:

- попередній ремонт мосту робили при Демиденко І.Д. (батько нинішнього керівника Служби автомобільних доріг Черкаської області Демиденко В.І.);
- тепер при Демиденко В.І. знову починають ремонт мосту. При цьому, якщо не помиляюсь, пан Демиденко І.Д. знову повертається в дорожню галузь;
- тендер проводиться поспіхом, не продумано зовсім питання об'їзду мосту на час ремонту;
- тендер виграє донецька фірма Альтком (вона лише по документах голандсько-маріупольська, а по факту - її й досі контролює близьке оточення Януковича).

Збіг? Не думаю!
При бажанні - для НАБУ та інших правоохоронних структур є поле для діяльності!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 семен 15.06.2017 14:04
Кому откаты от ремонта моста кому платные стоянки депутатам судьям ментам и всяким прихлебатаям спецпропуска охране моста заработок на людском горе а всем остальным сиди в городе и не смей на тот берег поехать отдохнуть на даче или на турбазе а с того берега тоже уже ни фрукты -овощи на базар не привезти .А как же в случае агрессии мост то стратегическим ещё при союзе был и охранялся вооружённой охраной.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Правобережний 15.06.2017 11:57
Пропоную власникам авто видавати перепустки (можливо навіть платні) для проїзду один раз в тиждень по мосту. Тоді буде демократично, справедливо і регульовано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Пенсіонер 15.06.2017 11:51
Тут є ще одна проблема: дорога від Черкас до Канева та з Черкас до Чигирина не в найкращому стані (м'яко кажучи). На ділянці між Межиричем та Довжиком узбічча не підсипане, там зараз ледь розминаються дві легкові машини, а в рази збільшиться поток великовантажних авто? Якщо не помиляюсь, то ця ділянка й досі не прийнята в експлуатацію після її ремонту Харківською фірмою (яка гроші взяла, а до кінця справу не доробила)! Тясминська дамба в Чигирині - в аварійному стані, вантажний транспорт пускають через сам Чигирин. Що буде з дорогами після збільшення транспортного потоку? Чому пан Демиденко про це мовчить (питання риторичне)?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100