реклама
Sucurity Police

реклама

На 3-4 автобусах ПАТ «Черкасиавтотранс» (маршрути № 8, 21, 26, 27) з 20 червня запроваджується так званий електронний квиток. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив директор Черкаського головного регіонального управління «ПриватБанку» Віктор Шуршин.

приват1 Оплата проїзду здійснюватиметься за допомогою QR-кодів. Ті пасажири, які мають смартфони, зможуть за їх допомогою відсканувати вивішений в автобусі стікер із QR-кодом і оплатити проїзд через додаток «Privat 24». На екрані з’явиться квиток, який треба буде пред’явити кондуктору. Ті ж пасажири, які не мають смартфонів, зможуть оплатити проїзд традиційним способом.

За словами пана Шуршина, наразі ведуться переговори про оплату проїзду за допомогою QR-кодів із іншими черкаськими перевізниками. Крім того, міський голова Анатолій Бондаренко пообіцяв розглянути можливість запровадити такий спосіб оплати проїзду і в тролейбусах.

Першим містом, де «ПриватБанк» запровадив електронний квиток, був Львів. Наразі такий спосіб оплати проїзду діє вже в 11 містах України. Список цих міст постійно поповнюється.

За статистикою, в Україні нині нараховується 14,8 млн активних користувачів смартфонів.

QR-код

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Верниволя 16.06.2017 09:42
Цитую Бред:
Очередной бред от прихватбанка, отсканировать когда толпа народа, потом показать.....

А чого бред? Цифрові технології, можливість відслідкувати грошовий оборот перевізника, відсутність антисанітарної готівки і багато прогресивних речей. За цифровими технологіями майбутнє. Відсутність готівки - відсутність корупції!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Бред 15.06.2017 21:19
Очередной бред от прихватбанка, отсканировать когда толпа народа, потом показать.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 федор принципиальный 15.06.2017 16:37
лУЧШЕ БЫЛО БЫ,ЧТОБЫ В ПОСЛЕДНИЕ ГОДЫ ЖИЗНИ ДЛЯ ПЕСИОНЕРОВ ЗАПРОВАДЫЛИ БЕСПЛАТНЫЙ ПРОЕЗД
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100