реклама

реклама

Соснівський суд Черкас відмовив у задоволенні позовної заяви про поновлення на роботі та компенсацію моральної та матеріальної шкоди колишній вчительці англійської черкаської школи № 17 Макаренко, яка кричала та ображала п'ятикласників. Про це інформує "АНТЕНА".

"Резонансна "справа Макаренко", яка завдяки зусиллям батьків-захисників знущань над власними дітьми та недолугим діям адміністрації СШ№17, стала відомою далеко поза межами країни, підходить до свого логічного завершення. Не дивлячись на цинічну брехню вищеозначених осіб (навіть під час судового засідання!), всі їхні спроби з метою дискредитувати мене як батька, мою родину і доньку - Марію Шакіну, ганебно провалились!

Дякувати Богу, судді вистачило мудрості детально розібратись у всіх обставинах, що передували звільненню Макаренко, та прийняти абсолютно об'єктивне, неупереджене і грунтовне рішення - назавжди позбавити дітей від знущань з боку вчителя, що страждає психопатичними нападами (як зазначено у висновках відповідної експертизи).

Це вселяє надію, на початок змін в системі освіти України, що по своїй суті залишається "пострадянським анахронізмом". Бо коли на першому місці стоять не права і гідність дітей, а "корпоративні інтереси", які змушують вчителів захищати аморальну поведінку колеги - про який "європейський вибір" ми говоримо?! За цих півроку, наша родина пройшла всі "кола пекла", що були створені "глибоко стурбованою" адміністрацією СШ№17 на чолі з директором Бунякіним Д.В." - пише у "Фейсбуці" батько однієї зі школярок Дмитро Шакін.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #4 Загребля 16.06.2017 17:54
А коли так званого вчителя, а насправді сепаратиста, і Незнанову в Смілі звільнять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Любов Майборода 16.06.2017 12:40
Пані Макаренко краще змінити професію.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 @migo 16.06.2017 12:25
Якщо уважно переглянути повний текст Рішення , то стає зрозумілим, що в тій школі звільняти треба не тільки вчительку, але й адміністрацію, членів профкому, тощо. Бо відностно них, міститься окреме визначення, стосовно фахового рівня та оцінок з їх боку ситуації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Комсомолець 16.06.2017 09:02
Ну, що пане Бунякін? Не відмазали ви вашу протеже?
Питання до керівництва освітян: а пан Бунякін на своєму місці..?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100