реклама
Sucurity Police

реклама

Гостра дискусія, яка переросла у сварку, сталась під час сьогоднішньої сесії Черкаської міськради між міським головою Анатолієм Бондаренком і секретарем міськради Олександром Радуцьким.

Бондаренко Радуцький

Обговорювалось питання про те, як зробити можливою участь КП «ЧЕЛУАШ» у тендері на зимове прибирання доріг і утримання зелених зон міста. «ЧЕЛУАШ» має судові спори з іншими підприємствами, через які не може брати участь у тендері; натомість місто придбало для підприємства чимало техніки, яка може простоювати.

Олександр Радуцький вніс пропозицію до депутатів «доручити міському голові дати доручення департаменту ЖКК тимчасово відкликати тендерну пропозицію», а депутатам створити комісію, яка протягом 10 днів вивчила б спірне питання.

Пропозиція Радуцького «дати доручення» міському голові викликала обурення останнього.

– Дійшло вже до цього? – сказав міський голова. – Можливо ви вже забули, хто ви, можливо, це вже перебор?

Бондаренко також зазначив, що департамент ЖКК входить до «квоти» БПП, і нагадав Радуцькому про його «бажання забудувати Соснівку».

Після досить тривалої дискусії Радуцький закликав Бондаренка не ображати його і не займатися плітками.

– Я плітками не займаюсь... Як була клоунада при Одаричі, так вона і продовжуватиметься, поки Олександр Романович буде секретарем міськради. Перетворили місто у незрозуміло що! – підсумував Бондаренко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #17 Рамір 30.06.2017 04:34
Повалити Радика-а як же його членство в БПП?
Хто ж дасть юлькінцям це зробити?
Отож!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #16 лего 19.06.2017 12:40
толстый и тонкий. Не поділили бабло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #15 Лихолай 18.06.2017 09:54
Пан Станіслав Григорович все дуже правильно відзначив, що цей не вмитий єврей не знає що таке субердінація, яка була і буде завжди, тільки не для таких як Радуцький
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #14 Щука 17.06.2017 15:26
Верхи не можуть керувати по старому, а низи вже не в силах жити по старому! Ви очільники міста думаєте що між собою стосунки виясняєте? Ні, Ви панове Україну ненавидите! І щоб Ви не говорили, але ви алчні і ущербні! І щоб ви не робили, ви такими залишитесь до кінця життя!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #13 Синььогуб 17.06.2017 09:53
Толян, так триммати, бий цьбого клоуна********* **
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #12 Ох 16.06.2017 20:32
Цитую Бондаренко:
Як була клоунада при Одаричі, так вона і продовжуватимет ься, поки Олександр Романович буде секретарем міськради. Перетворили місто у незрозуміло що!

Це алгоритм закладений в характері відносин, він завжди вспливе на поверхню але в новій епостасїї.
По всьму видно що Бондаренко це знає, тому доручив Бінусову виводити Радуцького з рівноваги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #11 Саша секретар 16.06.2017 13:32
Слухай Толик, ми за тебе як каже Гура "мазу тянули" на виборах а ти нам про проблеми міста. Я тобі раджу краще поїдь на ці вихідні до Гури та Валерій Івановича на Кіпр та покайся там і ми тобі пробачемо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+44 #10 Станіслав Григорович 16.06.2017 13:09
Желізяка, гоне цього порхатого... ічим поскоріше, тобі краще буде. Тепер зрозуміло, що воно навіть в армії не служило і не знає що таке субердінація і її потрібно витримувати завжди Тоха правильно зробив, що наькінецб цьому клоуну показав хто ту домі господар і постав в стійло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+42 #9 Знаючий. 16.06.2017 13:03
Як погано коли ідеш на посаду маючи особисті зобов'язання. Спочатку всі зобов'язання перед братвою виконувались. Але це призводило до занепаду міста та втрати фахівців. Містяни вимагають роботи, а братва потрачені гроші. І як бути в цій ситуації? Категоричність Голови уже ніким не сприймається , бо як же домовленості? Самостійним бути Голова не може, а продовжувати бути виконавцем чужої волі, не в характері Бонда. Конфлікт інтересів?...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+53 #8 Світлана 16.06.2017 11:58
Два интеллектуала!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100