реклама

реклама

Надзвичайно позитивно оцінили роботу мобільного сервісного центру МВС жителі Кам`янки та Кам`янського району. Відзначивши зручність, доцільність та необхідність такої послуги на місці, вони через свою міську владу вже втретє запрошують пересувний центр МВС до себе в місто.

Нагадаємо, що головна мета роботи мобільних сервісних центрів МВС в Україні – зробити державний сервіс доступним в усіх куточках нашої держави. Щоб кожен громадянин, який потребує послуг від сервісного центру МВС, міг отримати їх якісно, доступно та швидко. Саме для цього протягом останніх двох місяців дорогами України і курсують спеціальні мікроавтобуси Renault Master, оснащені новим обладнанням, з допомогою якого фахівці надають населенню найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність чи наявність судимостей.

Як і в попередні візити, охочих отримати послуги від МСЦ в Кам`янці вистачало. Протягом дня фахівці сервісного центру МВС надали громадянам 34 послуги з реєстрації і перереєстрації транспортних засобів та 2 - із заміни посвідчень водія. Крім того, усім охочим було надано консультації та роз’яснення з питань роботи сервісних центрів МВС та тих конкретних запитань, які цікавили кам`янчан.

Інформацію про роботу мобільного сервісного центру МВС в Черкаській області можна знайти на сайті http://chk.hsc.gov.ua/ в розділі «мобільні сервісні центри».

Про це повідомили в сервісному центрі МВС Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100