реклама
Sucurity Police

реклама

Із 18 до 23 червня в Черкасах триватимуть Дні сталої енергії. Весь тиждень на різних локаціях міста відбуватимуться просвітницькі заходи як для дорослих, так і для дітей. Їм дохідливо розкажуть, навіщо берегти енергію, як це можна роботи та яким чином це впливає на наше довкілля.

Стартує «Тиждень сталої енергії» у неділю, 18 червня, о 17.00 на території ТРЦ «Хрещатик-Сіті». Загалом же в рамках цього проекту в Черкасах проведуть різні просвітницькі акції, велопробіги, тематичні семінари з енергоощадності, екологічні квести для дітей, а ще – виставки енергоефективного обладнання.

Нагадаємо, що з 15 березня 2012 року Черкаси стали підписантом Угоди Мерів. Вона, серед іншого, передбачає скорочення споживання енергії та власних викидів СО2 щонайменше на 20% до 2020 року. Відтак, це сприятиме розвитку екологічно орієнтованої економіки та підвищенню якості життя.

У рамках цієї Угоди кожне місто щороку проводить Дні сталої енергії.

Загалом же Європейський тиждень сталої енергетики – це ініціатива ЄС, започаткована 2006 року. Відтоді щороку в червні у всій Європі проходять заходи, спрямовані на поліпшення енергоефективності та збільшення використання відновлюваної енергії.

Нижче подано детальнішу програму заходів на весь наступний тиждень:

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100