реклама

реклама

Цієї суботи та неділі в Черкасах відбудеться знакова подія. На майданчику черкаського ПС «Будівельник» вперше зіграє збірна Франції. Навіть попри те, що це баскетболісти збірної Франції U-19, у її складі є чимало перспективної молоді з прицілом на рівень клубів НБА у перспективі.

Про це інформує прес-служба «Черкаських мап».

В обоймі молодіжної збірної України, яка працює у Черкасах, чимало гравців, що вже мають ім’я. Серед найвідоміших – Святослав Михайлюк, що мав високі шанси піти цього літа на драфт НБА.

Матчі відбудуться 17-го та 18-го червня у черкаському ПС «Будівельник». Зустріч суботи стартує о 18.30, в неділю команди мають зіграти о 12.00.

Минулого літа молодіжна збірна України теж проводила у Черкасах два контрольні матчі перед чемпіонатом Європи. Тоді українці зіграли 1:1 проти білоруських одноліток.

Попри доволі широкий список гравців, у Максима Міхельсона є кадрові проблеми. Відразу кілька лідерів молодіжної збірної можуть залишитися поза заявкою на матчі з Францією.

Так, у Святослава Михайлюка важка форма стоматиту, яка не дає йому повноцінно приступити до тренувань у таборі молодіжки. Разом з командою вихованець «Черкаських Мавп» провів лише два тренування. Іван Ткаченко заліковує травму руки. А у Дмитра Скапінцева та Ільї Антонєнка ушкодження спини. Є проблеми з пахом і у Мусієнка. Дехто з травмованих зберігають шанс зіграти таки цього вікенду.

Нагадаємо, що матчі Україна – Франція стануть для нашої молодіжної збірної першими контрольними поєдинками у рамках підготовки до чемпіонату Європи, який відбудеться у середині липня на Кріті.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100