реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради Михайло Бінусов говорить, що Соснівський районний суд закрив провадження щодо корупційного правопорушення, яке нібито було здійснене обранцем. Про це він заявив на сесії міської ради, пише "Інфоміст"

– 19 квітня всі змогли побачити пафос представників правоохоронних органів, які мені вручали протоколи про корупцію. Це дійство було пов’язано з тим, що мало розглядатися питання відставки секретаря. Сьогодні суддя Соснівського районного суду ухвалив рішення про закриття провадження відсутність у моїх діях корупційного правопорушення. Небайдужі працівники неофіційно повідомили мене, що ініціатором цього провадження був секретар міськради Олександр Радуцький. Тож прошу повторно поставити в порядок денний питання про дострокове припинення повноважень ним секретаря міської ради, – зазначив Бінусов.

На це міський голова Анатолій Бондаренко зазначив, що такого проекту рішення немає в порядку денному, але якщо депутат хоче, то може його внести.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 Знаючий. 17.06.2017 13:59
Ну чому в команді мера одні ******?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Станіслав Григорович 17.06.2017 11:24
Давно треба було це зробити, я не розумію,чому Желізяка терпить його... і таким чином поставити цього "клоуна" на місце, в стійло як бичка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Знаючий. 16.06.2017 23:33
Питанням зняття Радуцького з посади, його шантажують уже напевне з рік. Зараз наступає чергова хвиля зняття. Міський голова сам нічого не може, а ось руками Міші,- легко. Та чи підтримають Мішу, це теж питання. Справа в тому що це персонаж який в порівнянні з Радуцьким , ну просто жах!!Продаватис ь і мати з цього зиск- його кредо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Ох 16.06.2017 18:31
Цікаво, хто замовив рейдернути Радуцького ?
Або хтось готовить його до підтримки "надзвичайного" рішення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100