реклама
Sucurity Police

реклама

17 заміських таборів та 2 санаторного типу. Члени обласного оперативного штабу здійснили комплексний об’їзд таборів і з’ясувалося, що стан готовності дитячих оздоровчих закладів становить 80%. Директорами таборів інколи ігноруються приписи. А особливо турбує фахівців робота закладу «Сосонка» Чорнобаївського району. Про це на вранішній нараді повідомив начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський.

index

– Заклад в незадовільному стані, але всупереч браку багатьох дозволів розпочав роботу. Це ставить під сумнів наявність в ньому безпечних умов для перебування дітей, – наголосив Зеленський.

Голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда повідомив на селекторі, що неодноразово запрошував керівника закладу «Сосонка».

– Запрошували на координаційну раду, на співпрацю. Власник дитячого табору не йде на співпрацю. Комісію на територію не допустив. Минулого року комісія, до речі, виявила там безліч недоліків – від пожежних до санітарних. Власник категорично не хоче покращувати умови. Ми зверталися в прокуратуру і поліцію, – зазначив Джоболда.

Фахівець Держспоживспілки також заявила, що нічого зробити не можуть. Мовляв, треба планова або позапланова перевірка. При тому, що в таборі перебувають діти не лише з Черкащини, а й Київщини.

– То виносьте на обласну комісію це питання. Нам необхідно вийти на позапланову перевірку. Бо це питання треба вирішувати, – наголосив Юрій Ткаченко.

Джоболда запевнив, що прокуратура пообіцяла допомогти.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Наталья 19.06.2017 14:15
Кроме того,https://www.facebook.com/groups/398926653827351/ я каждый день прибывания ребенка в лагере могу видеть в группе в Фейсбуке.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Наталья 19.06.2017 14:13
Враньё. Скорее всего территорию хотят забрать. Так же было с лагерем " Лесная сказка". Территория лагеря Сосонка большая, а работает один отремонтированн ый корпус, вот и пересмотрел кто то. Ребенок отдыхает в этом году в первую смену. Очень довольна!!!! Кормят отлично, клубникой детей закормят. Но главное, что дети заняты каждый день, им интересно!!! Занять ребенка 12 лет, чтоб он забыл про компьютер и телефоны, это надо уметь.... Сколько приезжала в лагерь к сыну, ребенок всегда сыт и весел, хозяин лагеря всегда там. Детям делают массаж, это входит в стоимость. Мы были в разных лагерях Черкащины, и в Приднепровке, и санатории Украина, и в других. Лучшей кормежка и отношения к детям, я не видела...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100