реклама

реклама

Захмелілого водія у Черкасах ловили патрульні. Увечері 16 червня на вул. Пастерівській поліцейські помітили автомобіль «Хюндай Соната», який порушив правила дорожнього руху, а саме здійснив обгін на перехресті. Коли автівку зупинили, запідозрили, що водій – «під мухою», інформує vikka.ua .

423790 «Спочатку водієві було запропоновано пройти тест на стан алкогольного сп'яніння на приладі «Драгер», на що він погодився. Під час заповнення процесуальних документів для проходження тесту він різко сів в автомобіль та почав тікати. Було прийнято рішення про переслідування автомобіля», – розповіла сайту речниця Управління патрульної поліції Черкас Зоя Вовк.

Під час переслідування водій автомобіля «Хюндай» неодноразово порушував правила та наражав на небезпеку себе та оточуючих. Переслідування тривало близько 7 хвилин. Врешті порушника наздогнали та затримали на вул. Сергія Амброса.

На водія було складено протоколи за ч. 1 ст. 130 (керування у нетверезому стані), ст. 122-2 (невиконання вимог про зупинку) та винесено постанову за ч. 1 ст. 126 (ненадання документів для перевірки). Автомобіль було тимчасово затримано та за допомогою евакуатора було доставлено до спеціального майданчика.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Урюк 20.06.2017 08:37
Чому не вбили???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Коментар 20.06.2017 02:23
А звідки Зоя Вовк взяла цей відеоряд, що немає ніякого відношення до НАГРУДНИХ камер патрульних поліцейських?! Черговий піар! Чи як це назвити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 nnk3 19.06.2017 16:19
Мерзота!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100