реклама
Sucurity Police

реклама

Учора під час ранкової наради в мерії жителька одного з багатоквартирних будинків поскаржилась міському голові, що в неї в квартирі нечистоти течуть людям на голову через проблеми з каналізацією.

Бонд

Як повідомляє «Дзвін», при цьому керівник СУБ, яка обслуговує даний будинок, Роман Моторний заявив, що всі проблеми усунуто, і якщо є така потреба, то він придбає цій жінці унітаз за кошти з власної кишені.

Проте Аналолій Бондаренко все одно залишився невдоволений.

– Ви, керівники комунальних підприємств, уявляєте себе «хазяєвами жизні», але те, що люди приходять, це ваше недопрацювання. Якщо так триватиме і надалі, якщо люди скаржитимуться, покладете мені заяву на стіл, – резюмував міський голова.

реклама

Коментарі  

 
+4 #7 язон 20.06.2017 15:54
Цитую Щука:
Нате він і міський голова, щоб до нього люди скаржились.

В нормальных странах люди в таких случаях не ищут царей или фюреров, чтоб им жаловаться - а подают иск в суд на компенсацию материального и морального ущерба. И суд им такую компенсацию назначает - из кармана проштрафившегос я чиновника. Плюс огласка в прессе ,которая бьёт по рейтингу партии, назначившей этого чиновника. А у нас - фюреров полстраны ,а толку ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Щука 20.06.2017 12:46
Нате він і міський голова, щоб до нього люди скаржились. Багато людей просто люблять лисих от і ходять скаржитись до лисих на чубатих.
У нас в країні одна особа, яка по Конституції не веде особистий прийом громадян - президент. Всі без винятку повинні постійно вести прийом громадян, давати доручення про усунення недоліків. Нормативними документами встановлено час усунення недоліків.
Так, що Бондаренко учи матчасть!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #5 парамон 20.06.2017 11:47
Давай Толя правильно сказав!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #4 ДЖЕКО 20.06.2017 09:32
Анатолію Васильовичу, а багато із пятисот чиновників мерії за півтора року поклали Вам заяви на стіл? Ця гра на публіку людям вже набридла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Знаючий. 20.06.2017 09:06
Якщо квартира приватизована, унітаз є власністю господаря квартири. Заміну його, при умові що СУБ не пошкодив унітаз при усуненні аварійної ситуації, повинен виконувати власник. Замість того щоб розібратися ,- дешеві лисянські понти. Всі погані, а я хороший. Тільки Моторний , якщо використає кошти СУБУ, буде звинувачений в не цільовому їх використанні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Відбувайло 20.06.2017 08:39
Желізяка правильно ти почав підсрачники давати, давно так треба було робоити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Світлана 20.06.2017 08:37
Царь!!! Все вопросы порешает!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100