реклама

реклама

архівне фото

архівне фото

У Києві на вічному вогні, було, молодь смажила яєчню, а в Катеринополі біля Монумента воїнам-визволителям на зірці вічного вогню хтось залишив любовні написи. Про це інформує обласна газета «Черкаський край».

  Хоч вічний вогонь у будні й не запалюють, та почуття двох молодих людей, як видно, перетворилися на суцільне свято. Українськими та англійськими словами автор намагався вкарбувати свій темперамент у граніт поряд з іменами загиблих солдатів. «Саша&Альона=LOVE», — кричать надписи на всіх кутах п’ятикутної зірки.

Закохані таким чином бавляться собі та тішаться, а ветерани Великої Вітчизняної війни серйозно стурбовані. Не вперше доводиться стирати банальні «вибрики» кохання.

— З усього видно, що це одна і та ж пара, — каже голова ради ветеранів Катеринопільського району Микола Марченко. — Вони вже писали й на меморіальних стінах — почерк той самий. Добре, що молоді люди не роблять гіршої шкоди. Бо он, було, на Братській могилі «роздягли» пам’ятник Невідомому солдату — зняли бронзове покриття монумента. Довелося проводити ремонт.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Ну-ну 11.12.2011 11:26
Да! Для молодежи нет сейчас духовных ценностей, нет ничего святого.Это очень печально. Состояние вечного мира для них воспринимается, как нечто самой собой понятное и что так будет всегда. Но, увы, все в жизни может измениться, хотя и не хотелось бы войны.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Чорний полковник 11.12.2011 10:45
Надіємось, що Катеринопільськ а міліція спрацює чітко?..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100